diumenge, 7 de maig del 2017

Jason Derulo - Swalla (feat. Nicki Minaj & Ty Dolla $ign)

Hola a tothom! Com us ha anat la setmana?

Avui us parlaré d'una cançó que està molt de moda, es diu Swalla i la canta el gran cantant Jason Derulo, acompanyat de la Nicky Minaj i en Ty Dolla Sign. Per si no els coneixeu en Jason Derulo és un cantautor, actor i ballarí estatunidenc, que ha fet moltes cançons conegudes com per exemple Trumpets, entre d'altres. La Nicky Minaj una productora musical i cantant de rap i hip hop estatunidenca d'origen trinitari, és coneguda per la cançó Bang Bang i Anaconda. En Ty Dolla Sign és un cantant de rap estatunidenc que no es gaire conegut aquí Catalunya. 
Aquí podeu veure una foto dels tres: el primerés en Jason Derulo, la segona és la Nicky Minaj i el tercer és en Ty Dolla Sign. 
 



 

Parlant de la cançó trobem que és una cançó molt animada, amb molt ritme, que et puja l'adrenalina i et donen ganes de ballar quan l'escoltes. Com totes les cançons modernes no i pot faltar la tornada "pegadiza", que en aquest cas fa:
 Shimmy shimmy yay, shimmy yay, shimmy ya (drank)
Swalla-la-la (drank)
Swalla-la-la (swalla-la-la)
Swalla-la-la

La lletra de la tornada no té traducció el català, en canvi la lletra de les estrofes para sobre amor, sobre que busca una parella, però en general la cançó no es pot traduir literalment  el català. 

Sobre el videoclip de Youtube veiem que hi surten moltes noies vestides amb poca roba i en Jason Derulo que sembla el rei. El videoclip comença amb en Jason assegut el terra amb una filera de noies amb biquini  al seu costat. Després comencen a ballar tots amb una coreografia, i van sortir diferents plans i les noies es veuen que amb cada escena van amb una roba diferent. 





Al final de la cançó surt la Nicky Minaj vestida molt estrambòtica amb un fons molt colorit. 


També es veu en Jason amb una anorac de pell ballant amb la Nicky. 


En Ty Dolla surt en diferents trossos de la cançó també ballant amb noies. 


Cal destacar que quan ballen les coreografies ho fan sobre terra moll i hi ha moltes vegades que esquitxen amb l'aigua. 

 També surten imatges de menjar que porta el nom de Jason Derulo. 


El videoclip va ser publicat el 17 de Març de 2017, i té 153.790.464 visualitzacions.

Com cada setmana mirem les visualitzacions que ha guanyat la cançó comentada la setmana anterior, que va ser boig per tu de Sau. La setmana passada tenia  2.633.426 visualitzacions i actualment en té 2.645.209 visualitzacions, si fem la resta veiem que ha n'ha guanyat 11.783, en són bastant poques comparada amb altres cançons.

Adéu, que passeu una bona setmana! Fina a la pròxima!




VIRTUAL MUSIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada