dimecres, 17 de maig del 2017

Katy Perry- Bon Appétite

Hola a tothom! Us ha passat ràpid la setmana?
Avui us parlaré d'una cançó de la Katy Perry que fa molt bona pinta. i ara sabreu perquè. Aquesta cançó es diu Bon Appétite i la canta conjuntament amb en Migos, un cantant de rap bastant famós. 



Com us podeu imaginar aquesta cançó parla de menjar, i com no, la Katy Perry actua com el plat estrella d'una cuina important. La cançó no val gaire la pena, ja que em dona la sensació que han pensat més en el videoclip que no pas en la cançó. Això ho dic perquè la cançó tota l'estona va dient el mateix:

Cause I'm all that you want, boy
All that you can have, boy
Got me spread like a buffet
Bon a, bon appétit, baby
Appetite for seduction
Fresh out the oven
Melt in your mouth kind of lovin'
Bon a, bon appétit, baby

La cançó va ser publicada a Youtube el 12 de Maig de 2017, i ja té 62.675.247 visualitzacions. I forma part del nou àlbum de la Katy Perry. 

Sobre el videoclip està dividit en diferents escenes: 
Comença que a sobre una massa, un cuiner esciru el títol de la cançó amb melmalada de maduixa. després en un llit hi ha la Katy embolicada amb paper film de cuinar. Els cuiners arriben, la fan despertar i la tiren a la farina.







Allà tots la toquen i la enfarinen, i ella es veu com es molt elàstica perquè s'estira com un xiclet, però en realitat és la massa que li han posat per sobre.




Després la posen en un taulell de fusta i li van tirant ingredients per sobre.





A continuació la posen a dins l'olla que vull, i surt amb el cabell moll, maquillada i les bombolles que l'envolten. 



Seguidament apareix a sobre el tauler que li tallen el cabell fins deixar-li curt. Després la porten a la taula tapada amb una objecte metàl·lic a sobre.






A continuació és quan en surt el cantant de rap Migos, i s'està 20 segons cantant.



Finalment quan destapen la tapa, la Katy surt i es posa a ballar amb una barra lateral. Després els cuiners tapen els ulls a la gent del restaurant. i el videoclip s'acaba quan la Katy fa el gest que està molt bo. 






Com cada setmana comparem les visualitzacions que ha guanyat la cançó comentada la setmana anterior, que va ser Swalla de Jason Derulo, la setmana passada tenia 153.790.464 visualitzacions i actualment en té 222.118.895, si fem la resta veiem que ha guanyat 68.328.431 visualitzacions.




Espero que us hagi agradat, fins d'aquí poquet, adéu!




VIRTUAL MUSIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada