dissabte, 20 de maig del 2017

Shakira- Me enamoré

Hola a tothom! Com us anat la setmana? Espero que molt bé.
Avui us parlaré d'una cançó de la Shakira, una gran cantant molt famosa per ser la novia d'en Pique i també per les seves cançons. Les més conegudes son el Waka Waka del mundial de futbol i la Bicicleta entre d'altres.



Ara acaba de treure una cançó que es diu Me enamoré. Aquesta cançó va sortir a  la llum el 12  de  Maig de 2017. Com diu el seu títol parla sobre enamorar-se i l'amor en general. La lletra no té res d'especial i la música tampoc.

Es una cançó senzilla amb la tornada que se't enganxa, però la resta de la cançó no  hi ha res que t'impressioni. És com totes les altres cançons de la Shakira. La tornada fa:

Me enamore, me nananamore, 
lo vi solito y me lance... 

El vídeoclip de la Youtube està en el número  7 de vídeos del moment, i en general el vídeo es càlid, amb tonalitats taronjoses i molt acollidor. La Shakira surt en diferents escenes vestida amb outfits diferents. Com per exemple hi ha escenes que surt darrera una reixa, d'altres en un llit, en altres en un camp etc... A continuació us en deixo unes quantes.







Una de les coses més característiques del videoclip es que i surt el seu marit, en Gerard Pique. Suposo que aquesta cançó va dirigida a ell, perquè tos dos formen una parella d'enamorats molt maca.








Com cada setmana comparem les visualitzacions que ha guanyat la cançó comentada la setmana anterior que era Bon Appetite  de Katy Perry, la setmana passada tenia 62.675.247 visualitzacions, i actualment en té 63.495.372, si fem la resta veiem que n'ha guanyat 820.125, que en son bastant poques. 

 Espero que escolteu la cançó, fins la setmana que ve, adéu!



VIRTUAL MUSIC 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada