diumenge, 23 d’abril del 2017

DIADA DE SANT JORDI: Boig per tu-Sau

Hola a tothom! Com us ha anat la setmana?
Avui es un dia molt especial perquè és Sant Jordi! I com no comentarem una cançó d'amor que segur que tots la coneixeu. 

Es tracte de Boig per tu del grup Sau. És una cançó mítica de la cultura catalana i s si parles amb un català i li preguntes si coneix aquesta cançó segur que et diu que si. És una cançó força antiga que va sortir a la llum l'any 1990. La canta el grup musical Sau format per Pep Sala , Carles Sabater.  Aquest grup es va formar a la capital de la comarca d'Osona, Vic. La cançó Boig per tu forma part del disc Quina nit. Està dins del gènere de Rock Català, i la seva lletra està composta per en Pep Sala. 



Cal dir també que la Shakira va fer una cançó idèntica al boig  per tu però cantada per ella, i va tenir molt ressò. La cançó la va treure el 2014.  



Hi ha diferents vídeos de Youtube amb la cançó Boig per tu, però casi tots són concerts de Sau o paisatges amb la música de fons. Jo he vist el primer vídeo que sortia a Youtube i va ser publicada el 20 d'Agost de 2007, però com veieu es molt després que la cançó sortís a la llum. Aquest vídeo té

2.633.426 visualitzacions i si voleu us deixo amb la foto del paisatge. 
 
 

Si parlem de la lletra veiem que és una cançó 100% d'amor. Parla d'un noi que està molt enamorat  d'una noia, ja ho diu la lletra: Boig per tu. 

Com cada setmana compararem les visualitzacions que ha guanyat la cançó comentada la setmana anterior, que en aquest cas era El gran hit dels amics de les arts que tenia 107.906 visualitzacions, i actualment en té 112.109 visualitzacions, que si fem la resta ha guanyat 4.203 visualitzacions. 

Espero que hagueu passat una molt bona diada de Sant Jordi, ens veiem la setmana que ve, adéu!





VIRTUAL MUSIC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada