dimecres, 19 d’abril del 2017

El seu gran hit- Els amics de les arts

Hola a tothom! Com us va la setmana?

Avui us parlaré d'una cançó no gaire coneguda d'un grup català que fa bastants anys que sonen a tot Catalunya. Aquests són els Amics de les Arts. Molta gent els coneix pel seu gran hit: Jean Luc, i concretament El seu gran hit és el nom de la cançó que avui comentarem. 


La cançó va ser publicada a principis d'any, el 26 de Gener de 2017. És un vídeo poc conegut perquè com que el canta un grup català no el pot escoltar tanta gent, en canvi si fos la mateixa cançó però amb anglès ja s'hauria fet famosa a tot el món. 

És una cançó animada, divertida i també una mica rara per la lletra que té. Segurament quan escolteu la cançó molts us quedareu amb la tornada que és: Heu vingut a robar-nos les dones, heu vingut a robar-nos les dones... 

El vídeo de Youtube és bastant llarg perquè dura 6 minuts. 
Comença amb l'escena que hi ha un home que pinta i una dona assentada en un sofà, està sonant música clàssica de fons i que la dona se'n cansa va cap a l'home, li tapa els ulls amb un mocador, li agafa el pinzell i va en el tocadiscos i comença a pintar el disc fins que comença la cançó.






Després la dona surt el carrer i comença a ballar conjuntament amb unes noies. 




Mentrestant l'home que va amb les ulls tapats intenta buscar el pinzell i quan el troba com que no si veu sense voler es pinta la cara, seguidament la dona entra en un local on veus Els amics de les arts cantant la cançó que sona, després es s'emociona i es posa a ballar com mai. 







L'home el final també balla fins que cau el terra, es treu la vena dels ulls i apareix la dona assentada el sofà igual que el principi com si no hagués passat res. El vídeo s'acaba amb l'home rient. 





Actualment aquest vídeo té 107.906 visualitzacions, que son bastant poques comparant amb els altres vídeos.

Com cada setmana ara comprarem les visites que a guanyat la cançó comentada la setmana anterior. La cançó de la setmana passada va ser una lluna a l'aigua de Txarango. Tenia 918.282 visualitzacions i actualment en té 959.617, si fem la resta n'ha guanyat 41.335.


Com sempre us animo a escoltar la cançó, adéu!


VIRTUAL MUSIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada